.


Berlin bokat!

Plats i Berlinmaran är nu grejad! Jej!
30:e september smäller det...

"Endast" 127€(!).
Bokade ju även sthlm den här månaden, inte gratis den heller.

Nu ska jag bara boka två hotellrum utifall det är fler som vill haka på.

Från himmel till helvete.

Höger knä packade ihop efter fredagen. Vilade fyra dagar(förutom innebandy och gym) och sprang intervaller igår och det är ihoppackat igen.

Kör på med styrkan och testar knät igen med ett lugnt pass på måndag kanske. Så jävla trist... sub 40 programmet var nog för hårt plus den intensiva veckan med för många dagars löpning på raken. Jaja, jag bryter ihop och kommer igen. Jag kan alltid skita i det här programmet, det var ju inte för ett lopp eller något. Ovärt att skada sig då.

Tar sikte på marathonträningen i början av december nu istället.

PB-dag idag!

Om det inte bara varit ett vanligt träningspass.

5k+3k tröskel med 3min vila mellan. Struntade lite i uppjoggen och körde första kilometern lite långsammare för att sen stegra farten.
4:47.7
4:31.3
4:20.2
4:13.4
4:13.2
22:07.9!
Min tredje snabbaste femma någonsin tror jag, utan att leta alltför noga bland passen. Den är gjord med 1k uppjogg(!), på morgonen(!) och i en sjukt intensiv träningsvecka(!). Och pulsen sen då! 162 medel och 176 som högst, finns mycket kvar att ta av.

3 minuters ståvila efter första 5 och fick ner pulsen till 110 och sen var planen runt 4:15 med en liten fartöking på sista.
4:12.2
4:11.5
4:07.8
12:33.8
Så sjukt det är, igår morse så var det knappt att jag kunde förmå benen att springa snabbare än 5:20 tempo. Jag var grymt tveksam till att ens genomföra det här passet. Så jävla kul!

Stryker glatt gymmet idag! Det var ändå benträning, magen får jag ta på måndag. Förhoppningsvis så avslutar jag den här veckan med 15k på söndag, lugnt. Då landar jag på 65km totalt för veckan.

Höger knä började göra lite ont på nedjoggen. Måste skärpa mig med stretchingen och särskilt höger baksida.




Awolnation


7x3min

Gick bra idag förutom lite yrsel efter att jag varit hemma en stund, men det gav sig efter lite käk.


De två första intervallerna fick jag kämpa lite med. Hade svårt att pricka tempot. 3-5 kändes jävligt lätta och fina, de två sista var däremot rätt tunga men jag lyckades avsluta med den näst snabbaste iaf.
Medeltempo:
3:52.4
3:47.3
4:03.4
4:02.8
4:02.3
3:56.7
3:47.6

Låg på 188 i slutet av sista. Jag märker att jag har svårt att komma upp högre än så på träning. Får ta lite hårdare nästa gång.

Annars var det gymmet i morse och det gick väl helt ok. I morgon är det bastu på kvällen hos Björk så mina 10k får jag ta i morgon bitti.

Stockholm.


På turné!

Men hemma igen nu.

Hann med gymmet i torsdags innan jag åkte. Sen har det blivit ett tröskel-/snabbdistans-pass på landsväg utanför Norrtälje. I går 12km sundbyberg-kungsholmen och tillbaka. Kom hem idag och packade upp direkt och gick ner till gymmet, och är nu precis klar med 10km distans. Fotboll och chill snart.

Mer träning borta! :)

3an efter 4an i lördags med 3 min vila mellan.

Bra fart, kändes riktigt bra. Trots 4:14 i medel på 4k innan.

Träningen för den här veckan kommer få pusslas ihop lite.
Imorgon bitti gym och intervaller på kvällen.
Torsdag 10km distans.
Fredag, gym och tröskel/snabbdistans. 5km+3km. Det passet ska egentligen ligga på lördagen som nu blir vilodag istället. På söndag så är det egentligen 15km men jag kommer förmodligen inte vara kapabel, vi får se. Får lägga det på måndagen annars.

Störd klocka

Långa intervaller idag. 3km uppjogg bort till kyrkogården där jag körde några koordinationsövningar och stegringslopp.

Sen var det 4x5min i 3:55-4:15 fart med två minuters vila mellan varje intervall.
Jag fattar inte vad klockan höll på med. Första körde jag med en snittfart 4:02 och den larmade hela tiden om att jag skulle öka farten. Tänkte att det var nå knas med satelliterna och att det skulle ge sig men det fortsatte under alla fyra. Stängde av larmen inför den tredje. Blev jävligt störd under de två första så dom blev väl lite halvdana men sen ordande det upp sig. Nedjoggen var svår sen att hålla ned tempot på, så som det ska kännas efter intervaller.

5:00.0    1.24    4:02.3
5:00.0    1.21    4:07.4
5:00.0    1.29    3:52.3
5:00.0    1.24    4:01.8

Rygg och armar i morse. I morgon får jag se om jag hinner med gymmet innan jag ska iväg. Ben och mage isf.

Två löppass är kvar den här veckan, får se om jag tar båda eller om jag nöjer mig med ett.

Tröskel/snabbdistans på lördag. 4km+3km i 4:15-4:30 fart med 3min vila mellan.
12km på söndag kring 5 fart. Det passet blir det nog hur som, och med en lantlig touch misstänker jag :)

Tisdag


Sprang egentligen alldeles för fort. Måste ställa om lite info på klockan.

September landade på 22 pass totalt. Helt ok med semester och allt.

Sjuk!

Fast nu, frisk!

Efter innebandyn i tisdags blev det vila med halsont och snuva. Andra gången jag är sjuk i år vilket är en gång mer än vanligt. Gymmet har rullat på men jag sprang inte förrän i söndags, 9km i 4:50 fart kanske. Fortfarande lite trött i vaderna efter det.

Innebandy ikväll och innan det är det 8km i behaglig fart enligt nya programmet. Första veckan av åtta för att göra ett försök på milen under 40. Så på söndagen den 4:e november är tanken att jag iaf ska putsa pb:t ordentligt.

Västerås löparklubb arrangerar två kvällar med löpteknik tillsammans med vadhannuhette. Den 11:e och 25:e oktober och däremellan KM 5.000m på Arosvallen den 18:e. Det sista är jag jävligt sugen på.

Sen New York så fortsätter jag att tappa i vikt. Bara strax över 66 i morse och jag förstår inte riktigt varför. Jag vet att jag borde äta mer men att jag har börjat tappa helt plötsligt är lite konstigt. Jag kanske har tappat lite muskelmassa och vätska av att ha varit lite sjuk. 

Men trots förkylningen förra veckan, så var den veckan, kanske den bästa veckan ever!


RSS 2.0