Fäst!

Det blev inga intervaller torsdags utan ett längre pass på 60 min och lite styrka efter det.
 
På kvällen hade vi bokat bord på Brillo. Det var riktigt bra och förvånasvärt billigt!
Oxkind närmast och en mozzarellapizza till Jempa. SJUK hemgjord glass till efterrätt!
 
I lördags var det julbord med jobbet på Varda med efterförljande baksmälla. Känner fortfarande av det, så kvällens core+spinning kommer nog bli rätt tung.
 
Så ärt.

Ont!

Körde både marklyft och benböj med skivstång igår och har nu jordens träningsvärk i ben och rygg. Så jag hoppar träningen idag(!)
 
---
 
Förra veckan bestod av nio träningspass fördelat på fem dagar. Fyra av dom var de norska superintervallerna, får se imorgon om det blivit någon utveckling på dom.

Ännu en pulsgraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testade norska superintervaller och det var intressant.
 
På cykel då såklart eftersom löpförbud fortfarande råder.
4min på 90% och 3min vila på 70% x 4.
 
Min maxpuls inställning på klockan vet jag inte riktigt om den stämde för jag kom sjukt lätt upp till 90% och låg på 94-95% på dom två sista. Så jag får nog skruva upp maxpulsen lite på klockan.
 
---
 
Idag får jag mina nya inlägg och dom är efterlängtade. De gamla passar inte alls längre och jag kommer nog slänga dom trots att de varit med på två maror och ett Lidingölopp. Innan jag ska till Ortopdedia så blir det en laserbehandling och ny tejpning av foten. 
 
---
 
Den här veckan blir det förhoppningsvis minst sju träningspass och kanske t.o.m. nio! Men fördelat på fem dagar.
 
---
 
November blev en ganska bra månad trots 4 dagar utan träning när vi var i stugan.  
 
14h som kan jämföras med oktober på 7h. Annars är 26h på en månad all time high men jag tror nog kvalitén på timmarna nu är lite högre. Att få ihop 26h när man pendlar får nog ses som omöjligt, och när jag gjorde den månaden så kunde jag få till ett gympass innan jobbet som tog mig 40 min inkl. transport. 

En tidig julklapp.

http://instagr.am/p/SsQn5UMEQP/


RSS 2.0