Spinner vidare.

Spinning+core idag och innan det, lite styrka. Igår blev det benstyrka på SATS i Västerås. 
 
I helgen var vi i Nysättra och det blev mest sånt här.
Ardbeg!
Alltså, whisky. 57%ig sådan. 0% träning.
Och eld! 
 
Blev inte så många fler bilder från helgen men på lördagen kom Anna, Per och lille Aston. 
Och söndagen spenderades där med i soffan. 

Hej då Actic!

Hej SATS!


Första behandlingen.


Träffade Oscar på Idrottsskadespecialisterna och jag fick ett väldigt bra intryck. Han gjorde en värmeströmsbehandling och laserbehandling. Efter det tejpades foten rejält för att få lite avlastning. Löpförbud tills vidare och jag skulle räkna med fem till sju behandlingar. Ska dit på tisdag igen och innan det så ska nya fotavgjutningar göras på Orthopedia vid Norra Bantorget. 
 
Borde kanske ändra från pallespringer till pallesskador. 

Kris! Fast inte som i kris. Utan som i Chris och innan det, en Christian.

 
 
 

Spinning progress.

En jämförelse av i princip samma pass(olika instruktörer) efter tre veckors cykelträning.
Det är Actics 30 minuters pass som hör till deras spinning+core.
28:e oktober. Nådde 181 efter 10 minuter.
Genomsnitt på 162.
14:e november. Låg på 166 efter 13 minuter.
Genomsnitt på 148.
---
SEB ringde imorse och undrade vilken naprapat jag ville till och jag valde Idrottsskadespecialisterna på Tegnérgatan. Fick en tid idag kl 14:30!
---
Ikväll bjuder morsan, mig och Jempa på Christian Kjellvander och Kris Kristofferson i Filadelfiakyrkan! Innan blir det middag på Paus Bar & Kök.
 
 

Foten.

Idag var jag hos en läkare på City Akuten vid Hötorget och fick två remisser samt lite inflammatoriskt. Kunde väl varit ett mer givande besök om det var en riktig idrottsläkare som jag hade blivit lovad. Den ena remissen är till en naprapat som min försäkring väljer ut tillsammans med mig. Det ska jag försöka styra till en naprapat som är erfaren på idrottskador. Förhoppningsvis så kanske det blir fler stötvågsbehandlingar och den här gången med total vila av foten emellan dom. Fick också en annan remiss för att få nya fotavgjutningar gjorda. Dom är ju rätt dyra och jag har ju faktiskt funderat på att göra nya så det var väl bra. 
---
En snabb benträning nu på morgonen och spinning+core i eftermiddag. 
---
Var igår morse och testade SATS i Västerås tillsammans med Ronkka och det verkade väldigt bra. Fyra personer på tre våningar, så det var ju inte trångt direkt. Blir bra sen att kunna köra både där och på SATS i sumpan. 

Fortfarande ingen löpning.

Spinning igår och spinning senare idag.
 
Foten är ganska dålig emellanåt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Att börja springa på den utan att den egentligen blivit bättre vet jag inte om jag vill. Läsa på nätet blir man inte klokare av iaf. Å andra sidan så GÅR den ju att springa på, bara första 300-400m som den är lite stel. Sen ingenting! Men ändå, att fortsätta belasta den genom löpning, när den annars i vila gör ont kan ju inte vara bra? Kör massage genom att stå på en PET-flaska med fruset vatten i, och det funkar rätt bra, TROR jag. Blir varm och skön i foten efteråt. Ska prova att tejpa den ett par dagar, åtminstone när jag jobbar. Och på onsdag i nästa vecka så ska jag träffa en idrottsläkare som ska kolla på den. Efter det får vi se.

NY Marathon 2013

Där var min eventuella plats körd!


Haha!

När man tycker att man blivit lite bättre på spinning och känner sig ganska stark så kommer det någon ny jävla instruktör som plockar ner en fullständigt! Damnit!!!
 
Fick en sån sjuk syra redan efter 13 minuter, efter att HON kommit och vridit på MIN ratt! "-Du har starka ben, lite mer motstånd klarar du!".
Ridå.
 
Efter det hade jag fullt upp med att försöka hämta hem syran i varje liten paus jag kunde hitta. Fy fan vilken smärta det var!
 
"-Jag heter Helena och kör vanligtvis fredagar vid lunch." Hörs aldrig! Om jag ser henne igen så vänder jag i dörren.
 
Det var ju skönt att få blåsa ur lite men det blev för hårt för tidigt i passet. 
 

Oktober.

Ganska sparsamt med träning efter Berlin och Barcelona och sen efter det så verkar det som om dagboken har tagits över av någon slags spinningmänniska. 
 
Ska köra min andra 55-minutare om en timme ungefär och jag bävar lite. 

RSS 2.0