Nytt jobb!


Håkan!

http://open.spotify.com/track/39MQQV0X5HT2EV5iC0EPUY


Påsk.

Hade ett riktigt skitpass igår. Skulle springa 13km kenyanskt men klarade knappt ens att avsluta i 5:15 fart. Det kändes som att jag hade noll teknik och flåset hängde inte alls med. Var nästan säker på att jag skulle vara förkyld idag, att det var nåt skit på gång. Men jag är helt ok idag. Fick sjukt ont i vänster höft/rygg ett par timmar efter passet igår dock. Det gick över idag som tur var. Slängde på Radital och ett gäng salonpas under natten.
 
Hoppade gymmet idag för ryggens skull.
Imorgon blir det intervaller.
Torsdag blir det spinning.
Fredag, gym!
Söndag, långpanna.
-
 
 
Påsken firade vi i Nysättra och Täby med promenader och bl.a. rysk kaviar. Så in i faaAn gott! 
 
-
 
I matväg annars så har jag blivit kung på ryggbiff. Och när jag får worka min magic på dessa badboys blir det fan  sweet music! 
 
-
 
Jempa bjöd på Gaslight Anthem häromdagen som var grymma. Men innan dom klev på så lirade ett band som hade ett sjukt ojämnt set. Japandroids. Men en låt var helt superawesome!
 
Här är Gaslights kanske allra bästa låt.
 
-
 
På tal om grym musik så har vi köpt ett dagpass till den här festivalen i New York.
 
Jag ville kanske helst gå på The Avett Brothers och Kanye på söndagen men nu är det Jempas tur att gå på något av hennes favvoband och då blir det Kings Of Leon på fredagen och det kommer ju bli super-supergrymt! Feist skulle ju vara lite kul att se också på fredagen om hon spelar på en tid som passar. Lördagen med GNR, NAS och att få se Japandroids ösa i den där låten igen vore rätt coolt. Men vafan, vi är i NY i en vecka och då vi kan ju inte spendera tre av de dagarna på festival. 
 
Lumineers, Haim och Edward Sharpe lirar också...shit alltså. Kul att The Avett Brothers head linear som sjätte band för hela festivalen på hemsidan.
 
-
 
 
Häj!

RSS 2.0