Klent pannben nu.

Ska försöka ta mig ut på "långpass" nu efter jobbet. Sitter långt inne. Har varit helt påklädd en stund med underställ och löparkläder för att få upp värme till att dra ut. Fast det här är INGENTING mot dom tidigare vintrarna som varit.
Klent!


Rullar på

52km trist, lugn distanslöpning i januari. Kommer väl sluta kring 70 förhoppningsvis.

Maratonprogrammet den här veckan funkade inte riktigt då det var en tuff vecka i schemat. Provar att hoppa på vecka 9 istället. Långpassen får jag korta ner lite i början.

Jag kommer kunna träna på Actic både här och i Sumpan bara jag tecknar avtal i det senare.

Nya Triumph 9orna vet jag inte riktigt vad jag tycker om ännu. Hoppas dom blir bättre när jag sprungit in dom.

Tog blodprov idag för att se att levervärdena gått ner efter CMV.

Trist var ordet. Hoppas träningen ger lite snart.

Rekordlåg vikt! 66! Vet inte när jag vägde det senast.

Vi


En timme senare!


Frisk.

Har sprungit tre gånger sen nyår. Kort och lugnt och det känns bättre för varje gång. Nästa vecka kommer jag öka från 15km till strax över 20km och veckan därpå så kanske jag kan börja snegla på programmet igen.

Cytomegalovirus sög rätt hårt men det som sög ännu hårdare var ryggmärgsprov.
Fy.
Fan.
Har inte mått så dåligt sen aldrig. Jag har fortfarande lite huvudvärk och ont i svanken.

Väntar på nya Triumph 9or från wiggle som borde ha kommit nu. 8orna bor numer i Sundbyberg så jag sprang gårdagens pass i mina Puma. De nya Triumph 9orna har 8mm häl-tå, istället för 12mm som det är på 8orna. Sen ska jag nog införskaffa ett par Kinvara så småningom samt ett par Adios för tävling.

När jag lyckats komma in i löpningen igen och sprungit av mig fettet som en gång var muskler innan jag blev sjuk så ska jag fixa ett nytt gymkort. Member24 gick ut på lucia och nu blir det Actic istället. Åtminstone i ett halvår som går att kombinera med gymmet i Sumpan.


RSS 2.0