Kings Of Leon


Långmåndag!

Jag pallade inte med 22km efter jobbet på söndagen så jag flyttade det till måndagen.
Provade med en fartökning efter 8km. La mig på kring 5fart i 7km och det funkade väl. Den farten ska jag hålla om jag vill ligga kring 3:30 på maran, det känns ganska långt borta nu, men någonstans på 3:30 ska jag hamna sen och om det är 3:39:59 så gör det ingenting. 

Den här veckan är annars ganska svår att pussla ihop just p.g.a att jag sköt på långpasset och att vi ska till Jennies brors familj i Hudiksvall i helgen.

Men funderar på att lägga upp den så här.

Mån
22km.
Tis
Gym och ev. jogg 8km.
Ons
Backpass på morgonen innan jobbet.
Tors
Gym
Fre
Snabbdistans 8km
Lör/Sön
Eventuellt något pass kring 8km

Veckans långpass kanske, kanske jag kan lägga på söndag kväll beroende på när vi kommer hem. Annars är det måndag efter jobbet =/.


Backintervaller ikväll.

Februari har hittills innehållit 20 träningspass vilket är riktigt bra. Kommer nästan att få ihop 30 st när månaden är slut.

Gårdagens 2x3km i tröskelfart gick rätt bra förutom att underlaget var sjukt kasst. Fick en varvnotering på 5km eftersom jag glömde ställa in varvet på 1km, och 5an gick på 24:51 och då hade jag ändå en minuts ståvila mellan 3orna i den tiden samt sjukt kasst underlag.

Det är en konstigt bra tid nu när jag tänker efter.

Drar jag av en minut så ligger jag strax under 24 och med bättre underlag och snabbdistanstempo så borde jag kunna hamna kring 23. Det betyder att jag kommit ifatt rätt bra, nu även i lite snabbare tempo.

Passet summerades med upp- och nedjogg på 3.5km så totalen blev på 9.5km. Efter det var det lunch och sen bort till gymmet i Solna. Då var jag lite sliten men körde ett hyfsat rygg- och bicepspass.

Kvällsmålet bestod utav älgskavspasta och ett par glas vin på Serwito :)

Ansiktet


Ganska risigt gym.

Med sjukt risiga öppettider eller så är jag sjukt risig på att komma ihåg dom. Den här morgonen var det andra gången på en vecka som jag var för tidig men då blev det en promenad fram till dom öppnade.

Körde lite spinning, benstyrka och mage. Skulle ha simmat också men p.g.a den sena öppningen så hanns det inte innan lunchen. Kör eventuelt lite fartlek i eftermiddag annars blir det bara distans.

Cypern bokat i april. Så nu får jag börja scouta en 30km runda i och kring Agia Napa. Två veckor innan den resan så kommer jag springa lite i Florens också men det är bara en weekend så då får jag nog hoppa långpasset och riva av det hemma innan eller efter.


Börjar likna något.



Dagboken börjar se ut som den gjorde innan december.

Idag ska det första kvalitetspasset genomföras sen comebacken. 6x800m i 4.15fart!

RSS 2.0