Sista veckan med långpass.

Kittat tävlingslinne! Hoppas på väder för det bara, just nu är det iaf 19 grader och sol där nere.
 
På södag är sista långpasset innan Berlin och det kommer jag springa på tråkigaste möjliga sätt. Fram och tillbaka längs med vattnet. Sen hem och dumpa väskan inför sista 10km då jag ska försöka springa en bit under mitt mara-tempo. 
 
Stötvågsbehandlingen har gett ganska bra resultat men efter dagens behandling får det nog räcka. 
 
Och dagens 8km lugna distans kan jag med all säkerhet säga, att den kommer göras på ett löpband. Vädret ser så där ut. 
 
Nya skor har kommit. Ett par nya Kinvara2 att springa maran i och ett par av årets Mirage att ha som mängdsko. 
 
Garmins nya klocka fênix får mig att dregla.
Men den får vänta ett tag. Förmodligen väldigt länge. Förmodligen ända till nästa sommar då det blir New York+LA-San Diego-San Francisco-Yosemite-Las Vegas. Där nånstans efter vägen kommer den kanske bli upplockad! 


Styrketräningen verkar ha kommit igång lite. Jennie går till gymmet alla dagar i veckan just nu, så då kan man försöka haka på när det passar. 
 
Imorgon blir det Kolmården för tredje(?) året på raken med morsan, syrran och Emmy. Nu också med Jempa! 
 
På söndag efter långpasset blir det strosande på stan och framförallt strosande inne på Norrøna. Känns som att det blir en sån här:
 
En sån här skulle också sitta fint. Lite svårare att få tag på bara. Forskare på Stanford University har jämfört människokroppens förmåga att kyla ner sig med bl.a. björnars dito och har kommit fram till att genom att kyla ena handen efter träning ger en lika stor effekt som vissa former av doping. Nu kan man ju tyvärr inte bara doppa handen i en hink med isvatten och förvänta sig samma sak utan det krävs undetryck för att stimulera blodflödet och ger då en liknande mekanism som kylaren till en bilmotor. Riktigt coolt!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0